انجمن alishateri

نسخه‌ی کامل: ویزای شینگن چیست؟
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
ویزای شینگن چیست؟
ویزای شینگن موافقت نامه‌ ای است که به برداشته شدن مرز بین ۶ کشور اروپایی انجامید و امکان مسافرت بدون روادید بین این کشورها را فراهم کرد. این پیمان در سال ۱۹۸۵ بین پنج کشور اروپای غربی به امضا رسید و کشورهای دیگر به تدریج به این پیمان ملحق شدند و در حال حاضر ۲۶ کشور اروپایی از قوانین این پیمان پیروی می‌کنند. موافقتنامه شینگن  در سال ۱۹۸۵در لوکزامبورگ از سوی بلژیک ، فرانسه ، آلمان غربی، هلند و لوکزامبورگ به امضا رسید. تمام کشورهای اتحادیه اروپا بجز بریتانیا و ایرلند وارد این پیمان شده‌اند و در حال حاضر  ۲۶ کشور عضو پیمان شینگن هستند.
این ۲۶ کشور عبارت اند از:  اتریش ، بلژیک ، جمهوری چک ، دانمارک ،  استونی ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، یونان ، مجارستان ، ایسلند ، ایتالیا ،  لتونی ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، نروژ ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکی ، اسلوونی ، اسپانیا ، سوئد ، سوئیس .
 
یکی از فعالیت های سایت ویزا ما ,اخذانواع ویزا  شامل ویزای شینگن بصورت کوتاه مدت یا ویزای مالتیپل شینگن یا ویزای مولتیپل (یک ساله ، دوساله ، سه ساله ، چهار ساله) و توریستی ، اخذ ویزای آمریکا ، اخذ ویزای کانادا ، اخذ ویزای انگلیس و اخذ ویزای استرالیا بصورت کاملا تضمینی و فوری در کمترین زمان با قیمت مناسب توسط تیم متخصص  به عمل می آید.همچنین شما ما میتوانیم  ویزای فرانسه ، ویزای پرتغال ، ویزای ایتالیا ، ویزای یونان ، ویزای آمریکا ،  ویزای آلمان ، ویزای سوئد ، ویزای نروژ ، ویزای سوئیس ، ویزای دانمارک ، ویزای لهستان ، ویزای اسلواک ، ویزای اسپانیا ، ویزای هلند  را بصورت تخصصی برای شما اخذ کنیم.
نکته خیلی مهم در رابطه با مدارک شینگن : دلیل گرفتن مدارک از متقاضیان توسط سفارت خانه ها اثبات داشتن وابستگی شما در داخل ایران است. لذا تمام مدارک برای همه سفارت ها بصورت کلی شامل مدارک شناسنامه ای ، شغلی ، ملکی ، بانکی ، تراول هیستوری و … است. حال شما اگر بعضی مدارک را نداشتید مشکلی نیست اجباری به تهیه همه موارد نیست ولی اگر  بیشتر از این مدارک داشتید مطمنا به پرونده کمک میکند و سعی کنید تمام آنچه را دارید ارائه دهید . در زیر بصورت کلی مدارک شغلی ارائه شده است و برای دیدن لیست هر سفارت میتوانید از منوی سمت راست نسبت به دیدن مدارک مورد نیاز هر سافتر اقدام نمایید.
۲ قطعه عکس
اصل پاسپورت با ۷ ماه اعتبار به همراه گذرنامه های قبلی
 شناسنامه
معرفی شغل مسافر در سربرگ محل کار/شرکت شده : الف: پزشکان:پروانه مطب،پروانه دائم پزشکی،کارت نظام پزشکی و نامه اشتغال به کار ب:وکلا:پروانه وکالت ج:مشاغل دولتی:حکم کارگزینی،آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی،آخرین لیست بیمه د:بازنشسته ها:ارائه حکم بازنشستگی،ارائه آخرین لیست بیمه وارائه آخرین فیش حقوقی ه:مشاغل غیر دولتی:گواهی اشتغال بکار از شرکت مربوطه با ذکرمدت اشتغال،میزان حقوق دریافتی،تاییده مرخصی،آخرین لیست بیمه وارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت و:درصورت خویش فرما بودن:جواز کسب/آگهی تاسیس و مدارک مربوط به شرکت ز:دانش آموزان،دانشجویان،معلمان،اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه (اصل نامه اشتغال به کار) + پرینت حساب بانکی به انگلیسی در ۳ ماه گذشته از بانکی که در آن حساب دارید + گواهی تمکن مالی به لاتین از بانک با حداقل تمکن پنجاه میلیون تومان (در صورت داشتن حساب سپرده باید حداقل موجودی پنجاه میلیون تومان باشد) * جهت ارائه پرینت حساب به سفارت زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۵ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد + اصل و ترجمه سند مالکیت + اصل و ترجمه مدارک شغلی،ملکی و مالی همسر برای خانم هایی خانه دار که بدون همسر سفر میکنند.*
بیمه نامه مسافرتی ۱۵ روزه با پوشش حداقل ۳۰۰۰۰ یورو در محدوده ویزای شنگن  .
فرم درخواست ویزای امضاء شده  .
رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.